avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... va fi concurs la sng in toamna?
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

va fi concurs la sng in toamna?

sunt noua pe forum si doresc sa aflu mai multe despre admiterea la sng.Va rog, care ati intrat deja la scoala, spuneti-mi, la examene se cere sa detaliezi sau raspunzi scurt si la obiect?In baremul de corectare nu spune nimic despre acest subiect
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cutar , utilizator 21:30, 5 Mai 2010
Indiferent de modalitatea de tratare a unui subiect, rezultatul / raspunsul trebuie sa se regaseasca in baremul de corectare.
Sugestie: raspunsul trebuie sa fie "la obiect", deoarece, in varianta unui raspuns detaliat, exista riscul sa se omita tocmai rezultatul stabilit in baremul de corectare.

Informativ, se pot analiza subiectele si baremele de corectare pentru fiecare disciplina de concurs: concursuri admitere S.N.G.
[ link extern ]
Cat priveste organizarea si desfasurarea concursului de admitere, prezinta interes si Regulamentul stabilit in acest sens. Analizand acest regulament, o serie de nelamuriri/ intrebari ... vor avea un raspuns.
Toate cele bune.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia insuficienta creeaza discriminari la evaluare lucrare examen din invatamant CatalinaMo CatalinaMo Buna ziua, Am nevoie de putin ajutor. In momentul de fata, in invatamant se practica acele \\"bareme de corectare\\" comuniste care incurajeaza fraudele ... (vezi toată discuția)
Ce e mai greu??? tanya.br tanya.br buna seara am tot citit pe aici..si ma intrebam care admitere e mai grea???cea de la inm sau sng???seara buna ms (vezi toată discuția)