CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

Mara Negulescu 
	    	Avocat

Mara Negulescu 
	    	Avocat	    

ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

ynocentta, utilizator
 ynocentta, utilizator 	
			 wap54	                   

Va rog frumos, detaliatia-mi ce inseamna aceste articole invocate intr-o citatie. Cineva imprumuta bani de la camatar, returneaza banii dar camatarul spune ca ... (vezi toată discuția)
	                    wap54	                   

Va rog frumos, detaliatia-mi ce inseamna aceste articole invocate intr-o citatie. Cineva imprumuta bani de la camatar, returneaza banii dar camatarul spune ca ... (vezi toată discuția)

ingerdelumina	                   

buna ziua. am o problema. acum 4 ani am imprumutat o suma de bani de la cineva. am facut cu ea o hartie de mana si cu un martor. documentul nu este ... (vezi toată discuția)
	                    ingerdelumina	                   

buna ziua. am o problema. acum 4 ani am imprumutat o suma de bani de la cineva. am facut cu ea o hartie de mana si cu un martor. documentul nu este ... (vezi toată discuția)

redstyle	                   

daca cineva mi-a dat bani cu dobanda 50000 lei , iar ca si garantie mi-a cerut sa autentificam un contract de imprumut la notar pe o suma de 10 ori mai mare ... (vezi toată discuția)
	                    redstyle	                   

daca cineva mi-a dat bani cu dobanda 50000 lei , iar ca si garantie mi-a cerut sa autentificam un contract de imprumut la notar pe o suma de 10 ori mai mare ... (vezi toată discuția)