avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 202 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită are legalitate o hartie facuta la calculator cu ...
Discuție deschisă în Executare silită

are legalitate o hartie facuta la calculator cu semnatura furata, document neautentificat la notar?

buna ziua. am o problema. acum 4 ani am imprumutat o suma de bani de la cineva. am facut cu ea o hartie de mana si cu un martor. documentul nu este autentificat la notar. ulterior am dat in RATE banii inapoi. nu a vazut insa nimeni. acum EA nu recunoaste ca primit banii inapoi, ba mai mult m-a dat in judecata. a facut ALTA HARTIE LA CALCULATOR si mi-a inserat in document semnatura , luata de pe hartia facuta de mana. normal ca nu este autentificata nici aceasta hartie. imi cere mai multi bani acum, decat scria pe hartia facuta de mana. RECUNOASTE VREUN JUDECATOR ACEST FALS GROSOLAN???? va multumesc foarte mult.nici nu as vrea sa ma prezint la apelul in instanta. dar ma gandesc ca un JUDECATOR NU SE COBOARA LA UN ASEMENEA NIVEL DE PROSTIE SI RECUNOASTE DIN START ACEST FALS GROSOLAN, nu? totusi au inceput sa se pedepseasca ASPRU si MITA LUATA DE JUDECATORI! nu cred ca se mai lasa cumparati ca inainte! si oricum mai exista si avocati si judecatori cinstiti. inca o data MII DE MULTUMIRI !!!
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 23:21, 6 Ianuarie 2012
trebuie sa va inscrieti in fals in proces si sa aratati ca nu va apartine semnatura.
Martorul ar trebui sa isi aduca aminte si ca hartia era scrisa de mana si de cat e vb ca suma.
Apoi pt ca e vb de un inscris intre persoane fizice, semnatura ar trebui sa fie in original.
Ii puteti face plangere penala
cand ziceti "apel in instanta" va referiti la citatia primita sau v-ati judecata pana ati ajuns la apel ?
La judecata trebuie sa va prezentati sa va aparati.
Nu inteleg de ce nu s-a multumit sa recupereze suma inscrisa pe contractul initial, ca dovada oricum nu aveti ca ati platit datoria in rate
si noi am patit la fel si am ajuns sa ne execute silit... intr-un final s-a dovedit ca este fals si uz de fals..s-a lasat cu condamnare dar nu o executa ca nu au alte abateri si in ziua de astazi este procesul aveti grija
Buna. martorul este prietenul ei...asa ca se pot intelege ce sa zica nu? este prima data cand m-a citat in instanta. am primit o hartie acasa ca sunt data in judecata in data de.... atata tot. nu am bani de avocat, nu sunt in tara, la adresa la care am primit citatia nu mai locuiesc de 1 an. nu am casa, nu am alte bunuri. si daca sa zicem ma executa silit..ce sa imi ia? ca nu am chiar nimic. cum e cu executarea silita? in caz ca plateste judecatorul sa-i accepte plangerea?

va multumesc ptr raspuns. semnatura este a mea..dar copiata de pe hartia facuta de mana. pur si simplu i-a facut poza, apoi a inserat-o in ce document a vrut ea. dar asa si eu pot face o hartie la calculator,,,iau o semnatura de la cine stie cine...si scriu acolo egal ce. inserez semnatura aceluia si gata. il dau in judecata ca uite ce hartie a semnat si nu se tine de cuvant. va multumesc din suflet dar..recunoaste din start un judecator asa un fals????


Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2012
gi-jane2, moderator
va poate reprezenta si un avocat din oficiu..eu v-am spus situatia noastra noi am ramas fara casa din cauza la fals si uz de fals.

Alte discuții în legătură

Disp.art.1575 si art 1584 c.civ. wap54 wap54 Va rog frumos, detaliatia-mi ce inseamna aceste articole invocate intr-o citatie. Cineva imprumuta bani de la camatar, returneaza banii dar camatarul spune ca ... (vezi toată discuția)
Am împrumutat unei persoane 10000 de euro acum 10 ani în baza unui contract de mână Ramonap Ramonap Am împrumutat unei persoane 10000 de euro acum 10 ani în baza unui contract de mână între mine și el. Persoana respectiva s.a angajat să plătească ... (vezi toată discuția)
Inscriere in fals sub semnatura privata - proba cu martori romex romex Stimati domni , In urma sfaturilor si indicatiilor primite de la dvs. cei care sunteti pe acest forum , in speta care ma priveste am ales sa merg pe ... (vezi toată discuția)