avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Pot deveni consultant?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Pot deveni consultant?

Buna ziua.Am terminat Facultatea de Inginerie Economica in Domeniul Mecanic,am absolvit Masteratul:Ingineria si Managementul Afacerii.Credeti ca pot devenii consultant in management si afaceri.Unde trebuie sa ma autorizez?Chiar nu stiu ce ar trebui sa fac.Poate este cineva care ma poate indruma.As vrea sa pot lucra pe cont propriu.Ce ma sfatuiti?
Va multumesc.O zi buna in continuare!
Cel mai recent răspuns: Samoila Georgeta P.F.A. , Consilier juridic 22:39, 9 Mai 2010
fa un pfa cu acest obiect principal de activitate
trebuie inregistrat la oficiul comertului registrului din judetul in care locuiesti .
Se poate infiinta o PFA sau un SRL, depinde de volumul afacerii.
Sigur ca puteti lucra pe cont propriu...se poate si SRL, se poate si PFA - depinde care va avantajeaza, eu consider ca e mai bine cu cea din urma!

avocat Radu Stan
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu", Avocat
Un PFA cu obiect de activitate consultanta & prestari servicii. La registrul Comertului va spun dansii cum sa va inregistrati : doc de identitate, sediul, diploma de studii

Alte discuții în legătură

Infiintare intreprindere individuala darabontcsilla darabontcsilla Buna ziua, as dori sa stiu, daca o intrep. individ. obligatoriuare numele persoanei, care o infiinteaza, sau, poate avea optiuni, ca si o firma tip srl. ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala - magazin mixt: autorizatii necesare? gabi 27 gabi 27 Imi deschid o intreprindere indiv. pt un magazin mixt;de ce autorizatii si avize am nevoie?:-/ (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala ametist ametist Ce deosebiri majore exista in forma de redactare si [u]continut[/u] al actului constitutiv pentru infiintarea unei intreprinderi individuale, fata de cel al ... (vezi toată discuția)