avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... evaluarea gradului de handicap in afectiunea functiei ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

evaluarea gradului de handicap in afectiunea functiei tiroidiene de origine tumorala

Sunt operata de cancer de tiroida , in doi timpi, de 5 ani, si am facut si o histerectomie totala. Anul trecut am obtinut gradul de handicap accentuat, iar anul asta mi s-a retras, dandu-mi-se gradul mediu.Este corect facuta evaluarea?

Cel mai recent răspuns: Stoenescu Lidia , utilizator 20:43, 5 Mai 2010
Da. este corecta. Functia tiroidiana , urmare tiroidectomniei totale este substituita cu hormoni de sinteza ,prin administrarea zilnica, a unei singure tablete. (de obicei euthyrox, parca ). Se pooate retrage chiar si gradul pe care il aveti daca in urma tratamentului cu iod radioactiv, vi se face analiza histopatologica iar malignitatea nu mai este confirmata.
In urma histerectomiei totale, este o suferinta, insa, este vorba de organul de reproducere, ceea ce nu afecteaza activitatea in munca. Asa se apreciaza, din pacate in astfel de cauze. Multa sanatate!
Ultima modificare: Miercuri, 5 Mai 2010
ContSters122901, utilizator
va multumesc pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea categoriei de handicap marcusromania01 marcusromania01 Am transplant de ficat .Am handicap gradul II accentuat ,este posibil sa se schimbe aceasta incadrare de handicap ? in ce conditii se poate intampla aceasta ? (vezi toată discuția)
Gratarul si cancerul (?) nucu$ nucu$ [b]Cum se face o friptura la gratar necancerigena[/b] De ani de zile, nutritionistii avertizeaza ca orice carne fripta la gratar produce substante cancerigene, ... (vezi toată discuția)
Donatie atacata de mostenitor Laura.Cristea Laura.Cristea Bună ziua, Am lăsat unuia dintre fii mei (am doi), toate bunurile mele prin donație. Am făcut 2 prostii: 1) nu am făcut vânzare-cumpărare 2) că ... (vezi toată discuția)