Buna ziua,
sunt angajata unei institutii publice si am contestat punctajul acordat in fisa de evaluare. Tribunalul insa mi-a respins actiunea ca neintemeiata deoarece"instanta se poate pronunta doar cu privire la modul de calcul al valorii ponderate totale a criteriilor de evaluare si poate analiza cadrul legal in care s-a realizat intocmirea fisei de evaluare. " Vreau sa stiu daca am sanse la recurs . Va multumesc!
1. poate sa-mi spuna si mie cineva care este modul de contestare al unei fise de evaluare..... exact pasii de urmat;
2. in ce act normativ se regasesc normele metodologice privind evaluarea;
3. care sunt baremele pe puncte. limitele minime si maxime.
Va multumesc!:">
evaluare functionarii publici - HG 1209/03 cu modificarile si completarile ulterioare
evaluarea personalului angajat in structurile administratiei publice locale si in serviciile publice din subordinea acestora - HG nr. 157/99
Din cate stiu eu punctajul(in institutiile publice) se acorda de catre ordonatorul de credite in funnctie de performantele individuale ale angajatului, nu numai dupa pregatirea acestuia.
Evaluarea se efectueaza o data pe an, de obicei la inceputul anului pentru anul trecut.