avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1199 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Fisa de evaluare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Fisa de evaluare

Buna ziua,
sunt angajata unei institutii publice si am contestat punctajul acordat in fisa de evaluare. Tribunalul insa mi-a respins actiunea ca neintemeiata deoarece"instanta se poate pronunta doar cu privire la modul de calcul al valorii ponderate totale a criteriilor de evaluare si poate analiza cadrul legal in care s-a realizat intocmirea fisei de evaluare. " Vreau sa stiu daca am sanse la recurs . Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: miry1972 , utilizator 20:14, 18 Iunie 2007
evaluarea performantelor individuale - functionari publici - 1 - 31 decembrie 2006
evaluarea performantelor individuale - personal contractual - pana in mai a.c
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua. lucrez in cadrul unei institutii de invatamant, ca si cadrul didactic auxiliar .
In ziua de 18 iunie 2007 am fost obligata sa semnez fisa de evaluare fara a vedea aprecierile sefilor ierarhici . Pentru ca initial am refuzat sa o semnez in aceasta forma am fost sanctionata cu avertisment.
In aceste conditii va rog sa-mi raspundeti daca este legal sa nu fie prezentata angajatului fisa de evaluare care contine de fapt punctajul acordat de catre conducerea institutiei.
Poate fi considerat acesta un abuz in serviciu ????

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

reducere post administrator de patrimoniu armonie armonie Unitatea noastra scolara are angajati cu norma intreaga doi administratori de patrimoniu. Pentru a ma incadra intr-un numar de posturi aprobat, sunt in ... (vezi toată discuția)
Evaluare personal marilenacirlig marilenacirlig buna ziua, ma confrunt cu o mare problema: imi trebuie si mie o [b]evaluare de personal[/b] in cadrul unei societati pentru ca am nevoie la facultate sa o ... (vezi toată discuția)
Recalcul salariu pt un bugetar Cristinabv Cristinabv Lucrez intr-o institutie bugetara din admin publ locala. Am urmatorul caz asupra caruia va rog sa ma lamuriti cum trebuie rezolvat. Un muncitor calificat I a ... (vezi toată discuția)