Buna ziua !
V-as solicita cu o intrebare .Daca doua dosare aflate pe rol la acelasi nivel de jurisdictie (Ex.pe fond la judecatorie) cu cel putin trei partii procesuarele aflate in acelasi raport juridic,respectiv reclamanti si parati si avand acelasi obiect al cauzei, cu diferanta ca o cauza este constatarea nulitati absolute a contractelor de V/C ,iar cealalta cauza este anularea unui act juridic amandoua au o legatura faptica, v-as solicita sa-mi spuneti ,daca pot conexa aceste dosare. Va multumesc anticipat.
In conditiile celor enuntate, achiesez la ceea ce a raspuns themis insemnand ca nu pot fi conexate dosarele! Una este constatarea nulitatii unui act juridic, alta este anularea unui act juridic!
Proces
claudia_koteles
buna ziua,
- daca sunt parte intr-un proces in calitate de reclamant si am termen( al nu stiu \'\'catelea\'\') am posibilitatea sa nu ma prezint pt. a se ... (vezi toată discuția)
Conexare
ContSters42601
Buna seara, Va rog mult sa ma lamuriti cu urmatorul aspect:Pe rolul aceleiasi instante sunt doua dosare de contencios administrativ,depuse la termene diferite ... (vezi toată discuția)