avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cont bancar pentru societate comerciala tip srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cont bancar pentru societate comerciala tip srl

Buna seara,
Care este procedura pentru deschidere cont bancar pentru persoana juridica (sc tip srl) in cazul in care societatea are 2 actionari si 2 administratori?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: Nina1 , utilizator 18:32, 26 Mai 2010
Se poate deschide si prin imputernicirea unei persoane. Sunt necesare actul constitutuiv, certificatul de inregistrare, buletinele asociatilor, administratorilor si a persoanei imputernicite.
Buna seara,
In calitate de administrator al unui sc tip srl ce documente imi sunt necesare la banca pentru a obtine informatii in ceea ce priveste contract deschidere cont, specimen de semnatura pentru societatea comerciala?
Cu stima

Care este procedura pentru deschidere cont bancar depunere de capital social pentru persoana juridica (sc tip srl) in cazul in care societatea are 2 actionari si 2 administratori?
Ultima modificare: Joi, 10 Iunie 2010
Nina1, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

infractiune de fals, raspunderea juridica Nina1 Nina1 A fost intocmita si autentificata la notar o Procura semnata in fals prin contrafacerea semnaturii mele prin care s-a imputernicit o terta persoana ce s-a ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl babysee babysee Buna ziua, va rog frumos, ma puteti ajuta cu un model de hotarare AGA prin care se decide infiintare unui SRL? Hotarare AGA a asociatului unic persoana ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga persoana juridica Butterfly2014 Butterfly2014 Buna ziua! La o cesiune de părți sociale către o persoană juridică străină, la ORC mi s-a solicitat hotărâre AGA din partea societății ... (vezi toată discuția)