avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 295 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Model cerere pentru eliberarea Incheierii(avizului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Model cerere pentru eliberarea Incheierii(avizului de functionare) ONG

Ma poate ajuta cineva xu un model de cerere, va rog, sau macar sa-mi spuna in mare cum ar trebui formulata? Pentru ca am facut una si mi-au respins-o pe motiv ca nu e buna.
Cel mai recent răspuns: mikyangel , utilizator 14:33, 7 Mai 2010
Poate va este util:

CÃTRE
JUDECÃTORIA IAªI
DOAMNÃ PREªEDINTE

……………………., cu sediul în ……………………….., tel. …………., fax. ……………, C.F. …………, R.A.F. …………….., cont bancar numărul ……………………………, deschis la banca …………………………, prin reprezentantul sau legal, …………………………., în calitatea sa de Preşedinte,
Solicită, eliberarea certificatului de înscriere modificări la Statutul şi Actul constitutiv al ………………………. în Registrul Asociaţiilor şi Fundaţiilor, ţinut de către Judecătoria Iaşi, prin care se consemnează înscrierea modificărilor admise prin încheierea de şedinţă din data de ………………., data în dosarul nr. ……………. de către Judecătoria Iaşi.
Menţionăm că la dosarul cauzei s-a ataşat şi dosarul de fond nr. ………/PJ/………. al Judecătoriei Iaşi.
.

Preşedinte

Doamnei Preşedinte a Judecatoriei Iaşi
Multumesc din suflet!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui ... Ianit Ianit Bună seara, am avut o ședință pentru schimbarea președintelui de bloc în care majoritatea a decis să schimbam președintele de bloc. Am depus dosarul ... (vezi toată discuția)
Curatela pentru o persoana cu handicap grad i- anulare cerere pentru nemotivare in drept sebyste sebyste Buna ziua, Pentru a primi indemnizatie de la primarie pentru persoanele cu handicap grav(5)I.Sunt nevoit sa obtin de la judecatorie calitatea de curatela!Am ... (vezi toată discuția)
Dovada calitate reprezentant legal fundatie lazardaniel2015 lazardaniel2015 fundatia, al carei presedinte sunt, a introdus o cerere de chemare in judecata a unei persoane fizice....instanta mi-a pus in vedere sa fac dovada calitatii de ... (vezi toată discuția)