avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... vechime in profesie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

vechime in profesie

Avand in vedere ca vechimea in specialitate reprezinta durata cat o persoana a fost angajata pe un post corespunzator pregatirii sale, un functionar public cu studii juridice incadrat pe un post pentru care la angajare i s-au solicitat studii juridice, care desfasoara activitati de natura juridica, dar nu este incadrat consilier juridic, poate considera ca are vechime in profesie incepand cu anul 2006 (anul incadrarii)?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 10:23, 10 Mai 2010
Acestea nu sunt atributii specifice functiei de consilier juridic. Daca in institutie i se poate echivala activitatea, am vazut "n" cazuri, la Barou nici nu se pune problema!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie itm pentru abilitare andynyul andynyul Buna ziua ! Am terminat un curs post-universitar de Evaluator de risc si audito in domeniul SSM, in cadrul Universitatii din Petrosani, in vederea exercitarii ... (vezi toată discuția)
Vechime in specialitatea studiilor marilena79 marilena79 Buna ziua, Am lucrat timp de 11 ani intr-o banca ,fiind incadrata pe functia de CONSILIER CLIENTI SERVICII BANCARE, functie care necesita studii medii conform ... (vezi toată discuția)
"functia de consilier (cu atributii juridice) - recunoastere vechime in profesie serviciuapasarichioi serviciuapasarichioi Buna ziua! am si eu o problema disperata cu privire la recunosterea vechimii in profesie, avand atributii juridice in fisa postului si fiind incadrat pe baza ... (vezi toată discuția)