avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Alocare \"mesaje\"
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Alocare "mesaje"

Buna ziua.

Mi-am verificat profilul si am observat la rubrica "detalii aplauze" ca in data de 27.04.2010 mi-au fost alocate doua mesaje pe topic-ul "Dosar penal pentru alcool la volan. Ce pot face?", la ora 09.43, respectiv 10.28.

Va rog o verificare.

Cu stima,
Dana P.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 16:59, 7 Mai 2010
Da, in ziua de 27.04 au fost niste probleme tehnice pe forum. Si mie mi s-a alocat un mesaj de cateva ori in locul celor scrise cu adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari 8 iunie 2010 Alin Popescu Alin Popescu Incepand din aceasta seara, profilul de utilizator Avocatnet.ro a suferit niste mici modificari. Astfel, in locul listingului de mesaje scrise in forum pe care ... (vezi toată discuția)
Mesaje vazute in activitate Cornel  Vasile Cornel Vasile In profilul de utilizator nu-mi apar toate mesajele scrise , nici din alte zile (apar mesajele scrise in dupa amiaza zilei de 08.06.2010 , iar cele de ... (vezi toată discuția)
Salvarea raspunsurilor de pe forum Pilu Pilu Buna seara. V-as ruga sa ma lamuriti cum pot salva toate intrebarile mele, pecum si raspunsurile de pe Forum. Pana acum, daca faeceam clic pe profilul meu imi ... (vezi toată discuția)