In profilul de utilizator nu-mi apar toate mesajele scrise , nici din alte zile (apar mesajele scrise in dupa amiaza zilei de 08.06.2010 , iar cele de dimineata nu apar; apar mesaje din ziua de 05.06.2010 si nu apar mesaje din data de 06.06.2010 etc).
Incepand de astazi, in profilul de utilizator apar actiunile personale si actiunile prietenilor. Pana acum, era redundant cumva faptul ca mesajele scrise de cineva apareau in trei locuri diferite: in "utilizatorul x a mai scris", pagina dedicata special mesajelor scrise in forum / in istoricul aplauzelor / in profilul de utilizator.
Am decis sa deschidem putin comunitatea si sa afisam acolo mai multe informatii: ce subiecte au recomandat prietenii, ce discutii au deschis prietenii, ce articole au comentat, etc. Profilul devine astfel un mijloc de comunicare cu prietenii fiecarui utilizator in parte.
Este foarte binevenita aceasta idee .. dar mie in profilul de utilizator nu-mi apar toate mesajel scrise atat din ziua respectiva, cat si din alte zile din urma ...:(