avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... cine e vinovat?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

cine e vinovat?

vroiam sa ies din parcare cu spatele, am pus masina in miscare ocazie cu care am observat o persoana in spatele masinii, prilej cu care am oprit masina. acea persoana s-a speriat ca voi da peste ea impiedicindu-se cu stangul in dreptul si a cazut jos fracturindu-si mana. ce vina am eu in treaba asta? specific ca persoana nu a atins masina cu nici un deget. nu s-a gasit urme pe masina precum ca a-si fi lovit persoana , iar masina corespunde din toate punctele de vedere leslativ. cu toate astea politia a zis ca e culpa comuna, k mamaia nu avea dreptul sa circule pe acel sector de drum si eu nu m-am asigurat la mersul cu spatele. cine greseste?.....baba nu are pretentii....ce mi se poate intimpla?
oricum batrana nu a depus plingere, nu are pretentii de nici un fel...ramane la atitudinea procuroarei. Am martori care sustin ca nu am lovit-o, unul dintre ei a dat si declaratie in acest sens, dar o sa vad ce o sa zica procurorul pt ca de la politie a plecat dosarul cu neiceperea urmaririi penale, cel putin asa sustine politistul care a anchetat cazul, dar cum nu mai am incredere in ei....o sa vad ce se intimpla.....altceva nu-mi ramane de facut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Culpa comuna amandeal amandeal In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)
Șoferul vinovat de un accident cu vătămare corporală nedeclarat la momentul producerii refuză să participe la toate cheltuielile medicale. ce pot face, care sunt pașii legali? dariamaria77 dariamaria77 Buna ziua.Va relatez problema mea. Pe 20 martie mama mi-a luat fetita de la scoala in momentul cand a vrut sa traverseze de pe trotuarul din dreapta catre ... (vezi toată discuția)
Contestare pv amenda dupa un accident culpa comuna RobyP RobyP Buna ziua, In data de 15.09.2015 am patit un accident cu victima. Concret eu am dat cu masina in spate si un batran a traversat strada fara sa se asigure si ... (vezi toată discuția)