vroiam sa ies din parcare cu spatele, am pus masina in miscare ocazie cu care am observat o persoana in spatele masinii, prilej cu care am oprit masina. acea persoana s-a speriat ca voi da peste ea impiedicindu-se cu stangul in dreptul si a cazut jos fracturindu-si mana. ce vina am eu in treaba asta? specific ca persoana nu a atins masina cu nici un deget. nu s-a gasit urme pe masina precum ca a-si fi lovit persoana , iar masina corespunde din toate punctele de vedere leslativ. cu toate astea politia a zis ca e culpa comuna, k mamaia nu avea dreptul sa circule pe acel sector de drum si eu nu m-am asigurat la mersul cu spatele. cine greseste?.....baba nu are pretentii....ce mi se poate intimpla?
oricum batrana nu a depus plingere, nu are pretentii de nici un fel...ramane la atitudinea procuroarei. Am martori care sustin ca nu am lovit-o, unul dintre ei a dat si declaratie in acest sens, dar o sa vad ce o sa zica procurorul pt ca de la politie a plecat dosarul cu neiceperea urmaririi penale, cel putin asa sustine politistul care a anchetat cazul, dar cum nu mai am incredere in ei....o sa vad ce se intimpla.....altceva nu-mi ramane de facut
Culpa comuna
amandeal
In ziua de 12 iulie , efectuand manevra de intoarcere a autoturismului , si mergand in marsarier langa trotoarul din stanga , am oprit sa merg apoi in fata . ... (vezi toată discuția)