avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... abuzuri impotriva subordonatilor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

abuzuri impotriva subordonatilor

deci lucrand intro companie militara era functie de gestionar , datorita restructurarilor compania sa redus la nivel pluton, tododata desfintata si functia de gestionar .mentionez ca plutonul a ramas independent , cum poate detine cineva prin cumul aceasta gestiune ?
mentionez ca se poate tine prin cumul numai cand functia este vacanta dar functia de gestionar a disparut total . cine poate sa ne administrese in continuare ca gestiune si ce cadru legal este sa numeasca pe cineva sa gestioneze in continuare acel pluton?#-o#-o#-o#-o#-o
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:22, 8 Mai 2010
Daca ati dori sa detaliati ar fi mai bine,dar intr-o romana mai corecta pentru a avea un raspuns cat mai la obiect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 22/1969 - obligare preluare gestiune leobenhaker leobenhaker poate fi cineva obligat sa preia o gestiune!? eu ma aflu in situatia in care nu mai doresc sa indeplinesc aceasta functie pe care am avuto pana sa intru in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt singurul biolog din institutie si duc prin cumul ... Constantin-Corneliu Constantin-Corneliu Buna ziua! sunt singurul biolog din institutie si duc prin cumul si functia de gestionar. Practic reantregesc stocurile de reactivi , primesc si receptionez ... (vezi toată discuția)
Decizie numire gestionar magdalenapaun magdalenapaun angajat in postul de bucatar, prin fisa postului are atributii de gestionar al echipamentelor, al materiei prime, al produselor finite. este nevoie sa i se ... (vezi toată discuția)