Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

Ileana-Constanta 
	    	Utilizator

Ileana-Constanta 
	    	Utilizator	    

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic

Cornel  Vasile 
	    	Consilier juridic	    

cimpeanr	                   

Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)
	                    cimpeanr	                   

Buna ziua, am o prietena care lucreaza ca si profesoara la un seminar catolic pana in acest an cand directorul a angajat o profesoara pensionara in locul ei si ... (vezi toată discuția)

ContSters146176	                   

Buna ziua,
 Am participat la concursul de suplinire in BUCURESTI si am luat media 5,pe 22 am repartitia dar eu fiind din GALATI  si fiind  examenul  scris cu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters146176	                   

Buna ziua,
 Am participat la concursul de suplinire in BUCURESTI si am luat media 5,pe 22 am repartitia dar eu fiind din GALATI  si fiind  examenul  scris cu ... (vezi toată discuția)

negru daniel	                   

buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
	                    negru daniel	                   

buna ziua asi dori sa stiu si eu cum se acorda bursele de performanta pentru un elev care a participat la o olimpiada de pian si a luat locu 2 ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)