avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1360 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... o procura pt un copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

o procura pt un copil

buna seara!
am si eu o problema in legatura cu un copil! sotul meu este plecat in germania si vreau sa plec si eu dupa el impreuna cu copliul nostru in varsta de 1 an!
stiu ca imi trebui procura dar ceea ce vreau sa aflu e daca sotu poate sa-mi trimita procura prin fax?! si daca da ce trebuie sa mai fac? va rog sa-mi raspundeti cat mai repede!
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: DanDaniel , utilizator 04:08, 9 Mai 2010
Copilul sa aiba pasaport individual (este obligatoriu) et sa aveti procura in original (este recomandabil pentru a nu avea nici un fel de probleme la iesirea din tara).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura calatorie facuta in italia mariana2011 mariana2011 am plecat din italia impreuna cu copilul meu de 7 ani,inainte de plecarea noastra de acolo tatal copilului mi-a facut mie(mama)doua procuri la un notar italian ... (vezi toată discuția)
Pasaport pt copil creatza_ani2008 creatza_ani2008 pt a face pasaport unui copil de 5 luni am nevoie de hotarare judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in ... (vezi toată discuția)
Se poate parasi tara , daca buletinul expira in 10zile Cnikku89 Cnikku89 Buna ziua , Am si eu nevoie de o informație. Imi expira buletin in 10 zile mai exact pe 9.11. Eu trebuie sa plec din tara in Germania in 2 zile (29.11), ... (vezi toată discuția)