avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate ca functionar public
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate ca functionar public

vreau sa stiu daca o persoana care nu a mai luicrat ca functionar public niciodata, dar a fost jurista la 2 societati comerciale , nu mai mult de 4 luni la fiecare dar care a fost data afara cu lit ,,i" adica cu abateri disciplinare din ambele societati ,poate ocupa functia de secretar de primarie?
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:47, 10 Mai 2010
Cu scuzele de rigoare, insa eu cred ca am rationat corect; art. 130 litera "i" nu mai exista in Codul Muncii din 2003, asa ca s-au implinit cei 7 ani prevazuti de lege ca interdictie in ianuarie 2010...
Cel putin asa s-a referit initiatorul topicului, la litera "i"...:oops:...daca era vorba de art. 61 lit a, era alta discutie...
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare in clasa functionar public sanda m sanda m atât în Legea 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici cât şi în HG 611/2008 se specifica specialitatea în care îşi desfăşoară activitatea ... (vezi toată discuția)
Detasarea unui functionar public de pe o functie de executie pe o functie de conducere Catalina Cabun Catalina Cabun Buna ziua, Sunt functionar public consilier juridic la o primarie. Urmeaza sa fiu detasata pe o perioada determinata in functia de secretar la o alta ... (vezi toată discuția)
Accesul la functia publica RamonaBG RamonaBG Cine ma poate ajuta cu cateva surse bibliografice sau informatii cu privire la accesul la functia publica a unei persoane din mediul politic? Multumesc ... (vezi toată discuția)