Nicoleta Bordea 
	    	Avocat

Nicoleta Bordea 
	    	Avocat	    

Rodica Teodorescu 
	    	Consultant fiscal

Rodica Teodorescu 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 Diana_10	                   

o firma  asuspendat activitatea la 31.12.2009,
in ianuarie are plati la buget si cheltuielile cu suspendarea firmei,iar in martie are chitanta de la ORC ... (vezi toată discuția)
	                    Diana_10	                   

o firma  asuspendat activitatea la 31.12.2009,
in ianuarie are plati la buget si cheltuielile cu suspendarea firmei,iar in martie are chitanta de la ORC ... (vezi toată discuția)

isa01	                   

Am o firma ce are ca obiect de activitate \"intermedieri in comentul cu material lemnos si materiale de  constructii\" (cod caen 4613).
Contabila imi tot vine ... (vezi toată discuția)
	                    isa01	                   

Am o firma ce are ca obiect de activitate \"intermedieri in comentul cu material lemnos si materiale de  constructii\" (cod caen 4613).
Contabila imi tot vine ... (vezi toată discuția)

ElenaLuisa	                   

Spuneti-mi va rog, o firma care e inactiva dar care si-a depus toate declaratiile si nu mai are nici o datorie, are 2 asociati care vor sa o licideze, radieze, ... (vezi toată discuția)
	                    ElenaLuisa	                   

Spuneti-mi va rog, o firma care e inactiva dar care si-a depus toate declaratiile si nu mai are nici o datorie, are 2 asociati care vor sa o licideze, radieze, ... (vezi toată discuția)