avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subiect: litigiu de munca sau pretentii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subiect: litigiu de munca sau pretentii

ma aflam de 5 luni in plin proces pe litigiu de munca cu societatea, cand...societatea este dizolvata prin hotarare de judecata la cererea ORC pentru nedepunerea bilanturilor. Instanta imi suspenda azi procesul cu societatea si imi spune sa ma inscriu in lista creditorilor. Problema e ca eu existenta restantei salariale mi-o probam in instanta prin martori, nu am inscrisuri si nici decizia instantei pentru executare nu o mai am acum. Pot face o cerere de trimitere in judecata direct impotriva adfministratorului, ca persoana fizica? Daca da, e de preferat actiune in pretentii la judecatorie si nu in litigii de munca?
Cel mai recent răspuns: nitmar , utilizator 15:19, 10 Mai 2010
Actiune in pretentii
nu.. ptr ca trebuie dovdit cu inscrisuri.. in plus timbrati si la valoare si timbrati degeaa daca nu aveti inscrisuri.. eu zic sa va inscreiti totusi pe tabelul creditorilor chiar fara sa va dovedtiti cu inscrisuri pretentiile
Dosarul dvs avand ca obiect litigiu de munca a fost suspendat tocmai pentru motivul ca firma se afla in lichidare judiciara.
Inscrieti-va la masa credala si solicitati drepturile care vi se cuvin.
Pentru a acea garantia ca va veti recupera bani formulati cerere
prin care solicitati atragerea raspunderii personale a
administratorului.
dizolvarea s-a pronuntat pe 3.02.2010 iar financiarul a declarat recurs pe 23.02.2010.Asta inseamna ce? Am depasit termenul de 60 de zile? Pot folosi ca proba suspendarea dosarului?Unde se face inscrierea in masa credala? Procesul meu va continua cu lichidatorul judiciar sau simplu fapt ca am solicitat drepturile banesti inainte de dizolvare e de ajuns si nu mai trebuie decizia instantei?
Ultima modificare: Luni, 10 Mai 2010
nitmar, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu de munca cu o societate dizolvata nitmar nitmar ma aflam de 5 luni in plin proces pe litigiu de munca cu societatea, cand...societatea este dizolvata prin hotarare de judecata la cererea ORC pentru ... (vezi toată discuția)
Dizolvare! si atat... fany22 fany22 Am o firma debitoare in dizolvare. Am cautat peste tot, la Tribunal, la Onrc si n-am gasit nimic nou, decat asta ca e in dizolvare judiciara cf. art. 237 din ... (vezi toată discuția)
Lichidator judiciar in litigiu de munca nitmar nitmar sunt intr-un litigiu de munca; societatea a fost dizovata recent prin hotarare judecatoreasca,la cererea ORC, pt nedepunerea bilanturilor fiscale; la trei ... (vezi toată discuția)