ma aflam de 5 luni in plin proces pe litigiu de munca cu societatea, cand...societatea este dizolvata prin hotarare de judecata la cererea ORC pentru nedepunerea bilanturilor. Instanta imi suspenda procesul cu societatea si imi spune sa ma inscriu in lista creditorilor. Problema e ca eu existenta restantei salariale mi-o probam in instanta prin martori, nu am inscrisuri si nici decizia instantei pentru executare nu o mai am acum. Plus ca am aflat ca hotararea de dizolvare a fost pe 3 februarie 2010, iar Fananciarul a recurat-o pe 23 februarie- deci a cam trecut termenul de 60 zile. Ce pot face eu acum?
Imposibil, societatea nu are depusa nicio declaratie fiscala din 2006 pana in prezent, respectiv a tinut contabilitate fisctiva, fapt pe care tocmai il probam in instanta cu martori- alti angajati.
Care sunt pasii acum? Trebuie sa informez prin adresa judecatorul sindic de existenta acestui proces, respectiv a restantei salariale iar dupa numirea lichidatorului, procesul va fi pus pe rol? Eventual pot cere direct raspunderea administratorului in cadrul procesului meu, in loc de raspunderea societatii, sau trebuie introdusa o alta cerere de trimitere in judecata?
Buna seara.
Financiarul a recurat decizia de deci au depus recurs,dar in urma judecarii recursului s-a obtinut anularea hotararii de dizolvare sau nu ?
Da, a fost respins recursul. Cine e competent sa judece acest litigiu? judec sidic. sau ramane la litigiile de munca?este declinat dosarul la jud sindic pe motiv ca societatea e dizolvata? trebuie sa chem din nou in judecata societatea reprezentata de lichidator si se va judeca in dosarul de dizolvare? In practica cum se rezolva de obieci aceste situatii?