avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... NELAMURIRE REVISAL - PRIMUL ANGAJAT
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

NELAMURIRE REVISAL - PRIMUL ANGAJAT

Buna ziua,

O firma care nu a avut pana in prezent niciun salariat doreste sa angajeze o persoana. Legea spune ca trebuie transmis Revisal cel mult cu o zi inainte de inceperea activitatii de catre acea persoana.

ITM sustine ca username si parola pentru transmitere Revisal online se elibereaza doar dupa ce firma depune prima declaratie de comision ITM.

Cum sa procedam pentru a transmite Revisal si cum obtinem user si parola pentru transmitere online?

Multumesc

Cel mai recent răspuns: trope_doi , utilizator 09:17, 11 Mai 2010
In acest caz trebuie sa luati datele pe o discheta sau un CD, sa scrieti o adresa de "predare" a datelor (un singur exemplar - gasiti model si pe site-ul ITM, dar o vor primi si daca e scrisa de dv) si mergeti la ITM sa le dati la... ghiseu.

Apoi, pt a depune declaratia asteptati luna urmatoare celei in care ati facut angajarea si mergeti - din nou - la ITM cu declaratia de comision si statul de plata. Lasati atunci si cererea pt parola.

Pentru a transmite online trebuie sa completati o cerere pe care o aproba un functionar de acolo...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere electronica revisal CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 trebuie sa te duci neaparat cu discheta sau poti face si transmitere electronica a unui contract de munca catre ITM si in alta ordine de idei se mai gasesc ... (vezi toată discuția)
Depunere revisal irinuka2005 irinuka2005 Daca doresc sa angajez un salariat incepand cu 01.03.2013 contractul se va incheia cu aceasta data . data inceperii activitatii va fi 01.03.2013. In revisal ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)