avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 813 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... proprietar teren zona verde
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

proprietar teren zona verde

ma pot folosi in vreun fel de un teren zona verde,ex:sa-mi fac un parc auto,fara a face vreo constructie pe el
Cel mai recent răspuns: dorutzu007 , utilizator 00:16, 16 Mai 2010
Daca e domeniu public, nu.
Dati-ne mai multe detalii despre acest teren.
terenul in cauza este proprietate personala si este cu destinatie zona verde,de aceea nu pot construi nimic pe el.A fost retrocedat de fostii proprietari si mai apoi cumparat de mine.intrebarea mea este daca ma pot folosi cumva de el,ex. acest parc auto
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2010
dorutzu007, utilizator
Avand in vedere ca un parc auto nu este tocmai o constructie, si pe zona verde sunt interzise constructiile, interpretand putin legea am putea spune ca e posibil.
Dar stiti sigur ca e declarata zona verde? in practica s-au obtinut niste despagubiri de la primarie de catre proprietari.
Ati consultat PUZ-ul?
Da stiu sigur pt ca chiar am vrut sa schimb puz-ul cand se putea,insa cu ordonanta de urgenta nu sa mai putut face nimic,terenul a ramas zona verde si nu mai pot construi ceea ce doream.Acum insa ma gandisem la ideea cu parcul si nu stiu daca este posibil,avand in vedere ca nu construiesc..MUTUMESC
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2010
dorutzu007, utilizator
da, stiu sigur ca este zona verde

Alte discuții în legătură

Cerere autorizatie de constructie fara rezolvare deoarece teren privat in pug este "parc comunal propus"? NicoleIosif NicoleIosif Buna seara. Am un teren, am proces verbal de punere in posesie, am titlu de proprietate in care este specificat; Teren extravilan - arabil. Am fost la ... (vezi toată discuția)
Spatii verzi - legea mediului impotriva dreptului de proprietate emilian_anghel emilian_anghel salutare ... dupa cum se stie guvernul a dat o ordonanta ce interzice constructiile pe spatiile verzi. conform multor pareri s a dorit cu orice pret ... (vezi toată discuția)
Teren cu ghinion Dunusha Dunusha Buna ziua! In 2013 am cumparat un teren. Acum, vreau sa ma apuc de constructie, dar avem o conducta de motorina ce apartine unei firme in faliment. Nu am voie ... (vezi toată discuția)