avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... sporuri functionari publici ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

sporuri functionari publici ?

daca tot se spune ca nu se mai acorda sporuri functionarilor publici , de ce se mai da sporul de 50 %
La ce spor de 50% va referiti si care sunt functionarii publici care-l primesc?
din cate am auzit functionarii publici cu statut special gen M.I.R.A., M.Ap.N., S.R.I., S.P.P. Admin. Prezidentiala, Consiliului Legislativ, magistratura s.a. si este un spor pentru cei cu merite deosebite ,pentru cei care in afara de sarcinile din fisa postului mai au si alte atributii prin unitate(de exemplu este portar dar mai indeplineste si atributiile responsabilului psi)
am auzit ca se acorda la cca 10 % din personal si stiu asta de la o persoana care beneficiaza
doberv a scris:
din cate am auzit functionarii publici cu statut special gen M.I.R.A., M.Ap.N., S.R.I., S.P.P. Admin. Prezidentiala, Consiliului Legislativ, magistratura s.a. si este un spor pentru cei cu merite deosebite ,pentru cei care in afara de sarcinile din fisa postului mai au si alte atributii prin unitate(de exemplu este portar dar mai indeplineste si atributiile responsabilului psi) am auzit ca se acorda la cca 10 % din personal si stiu asta de la o persoana care beneficiaza

In primul rand, magistratii nu sunt functionari publici.
V-am intrebat, dar nu mi-ati raspuns: cum se numeste sporul despre care vorbiti?
Si v-as ruga, daca ati deschis aceast topic pentru a purta o discutie serioasa, sa nu-mi raspundeti ca asa ati auzit.
Probabil este vorba de sporul de pana la 50% din salariul de baza al functiei inlocuite prevazut de CCMUN in cazul cumulului de functii??? Dar acel spor se acorda doar daca era prevazut ca atare in CCM la nivel de unitate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionar public cu statut special + alta functie? doberv doberv functionarii publici cu statut special le este interzis prin lege sa detina alta functie publica sau privata pentru care sunt retribuiti,cu exceptia ... (vezi toată discuția)
Cumul functii sonia.maria sonia.maria Lucrez intr-o institutie publica (primar ) ca si consilier juridic ,prin dispozitie de primar in fisa postului s-au inserat si atributiile de stare civila. ... (vezi toată discuția)
Cadru tehnic psi Bunaseara. Sunt angajat al unei institutii publice, ocupand postul de referent, dar si responsabil cu P.S.I. si protectia civila, in acest din urma sens, ... (vezi toată discuția)