avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cadru tehnic PSI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cadru tehnic PSI

Bunaseara.
Sunt angajat al unei institutii publice, ocupand postul de referent, dar si responsabil cu P.S.I. si protectia civila, in acest din urma sens, directorul institutiei emitand o Decizie si astfel aceste atributii avandu-le mentionate explicit si in fisa postului.
Rugamintea ar fi, ca cineva sa-mi explice daca institutia ( angajatorul ) are obligatia sa ma plateasca suplimentar in acest sens ? adica sa-mi acorde o remuineratie lunara pentru ca sunt responsabil pe institutie cu P.S.I. si cu protectia civila. Care ar fi si temeiul legal in acest sens ?
Va multumesc anticipat pentru sprijinul acordat !
La revedere !
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 14:18, 11 Aprilie 2011
daca sunteti functionar public...puneti-i cruce. daca sunteti personal contractual se mai poate discuta despre cumul de functii. :)
@mihaicalinescu...cum mai ia contractualul sporul de 50% pentru cumulul de functii (spor care, apropo, era prevazut de defunctul CCMUN), cand onorata de lege 284/2010 spune ca drepturile salariale ale bugetarilor sunt cele exclusiv prevazute de ea??? Iar sporul asta nu figureaza sub nici o forma pe acolo?
Ultima modificare: Luni, 11 Aprilie 2011
Kyandra, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum cer cumul de functii? iancu marius adrian iancu marius adrian Sunt angajat administrator cu contract de munca din 2003 intr-o institutie care a fost autofinantata integral pina in noiembrie 2009, pe linga atributiile de ... (vezi toată discuția)
Promovare studii superioare referent - primarie lucasamuel lucasamuel Va rog sa-mi spuneti cum se face promovarea de pe studii medii pe studii superioare a unui referent II - angajat contractual in cadrul unei primarii. Ultima ... (vezi toată discuția)
Spor confidentialitate la institutiile publice crmnradu crmnradu Buna ziua! Lucrez ca si personal contractual intr-o institutie publica, Raspund de evidenta declaratiilor de avere si interese, si conf. Legii nr. 677/2001 ... (vezi toată discuția)