avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 710 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conexarea si renuntarea la judecata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conexarea si renuntarea la judecata

S-a ridicat exceptia conexitati in fata celui de-al doilea complet, dosarul fiind trimis la primul complet ptr. discutii privind aceasta cerere de conexare.
Reclamantul poate renunta la judecata cererii care se doreste conexata, in fata completului care ar trebui sa admita sau nu cererea de conexare (deci primul complet)?
Aceasta renuntare poate fi ceruta fara sa se mai discute pe conexarea cauzelor?
Ilika a scris:

am uitat..la toamna fiica mea merge in clsa a-I-a
si desi e la gradi, citeste..:D

dar asta nu inseamna ca si intelege ceea ce citeste, nu?;)

In privinta topicului creat de mine: m-a interesat mai mult daca un complet investit cu o astfel de cerere (si ma refer la instanta care are primul dosar la care se cere conexarea celui de al doilea dosar) poate lua act de renuntarea la judecata, mai inainte de a se fi pronuntat pe conexare. Atat.
Multumesc.
Buna dimineatza, :)
Mai intai incep prin a face o trimitere la:
www.avocatnet.ro/content/tag...

Apoi, va sfatuiesc sa cititi cu foarte mare atentie Regulamentul forumului si cred, ca veti intelege, mult mai mult decat orice vorba, pe care as putea, mai mult sau mai putin sa o spun.

In rest, daca doriti sa aflati mai multe pareri pe marginea subiectului "exceptia conexitatii/disjungerii nu reprezinta aparari in sensul pe care noi il cunoastem" (oare mai exista si un alt sens pe care nu-l cunoastem?), aveti optiunea de a deschide un subiect pe aceasta tema.

Astfel cum observati, intrebarea dvs. si raspunsurile mele sunt cam offtopic pentru simplul fapt (si...motiv) ca se abate de la intrebarea userului si nu stiu cat plus de valoare aduce discutiei initiale, deci sa nu ne mire daca, si aceste discutii vor fi sterse.:)

Am vorbit si noi..."vorbe"...

:) O zi frumoasa va doresc.
:Dactiunea cu opinie lipsa nu o apreciez..
apreciez fie pasivitatea-lipsa opinie sau abtinere, fie actiunea motivata si cu plus sau cu minus in favoarea mea:)
dar daca asa e regulamentul...:hm:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj-neplata taxei de timbru, consecinte dorel13 dorel13 La un proces de partaj, cel care a deschis procesul nu a platit taxa de timbru fapt pentru care nu s-a mai judecat nimic. Daca se inchide acest dosar se mai ... (vezi toată discuția)
Disjungere viodon2000 viodon2000 Buna ziua. Inainte de depunerea concluziilor scrise judecatoarea a spus ca ar fi mai bine sa dispuna disjungerea cererii principale de cererea reconventionala ... (vezi toată discuția)
Conexare dosare pensie in instanta brezan brezan Sotul meu este pensionar militar. In ianuarie 2011 a primit pensia recalculata ( in baza Legii 119/2010) pe care a contestat-o, ulterior dechizand actiune in ... (vezi toată discuția)