avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1327 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... distanta intre casa si propietatea vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

distanta intre casa si propietatea vecinului

care este distanta legala intre casa (terenul de sub casa +imprejmuiri sunt propietate ) si curtea vecinului (actualmente fara nici o constructie) raportate la perete si acoperisul casei. Se considera ca referinta peretele, acoperisul (care este in panta) sau exista un minim legal.?.....cu multumiri!
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 22:27, 11 Mai 2010
Picatura stresinii casei dvs. trebuie sa cada pe terenul dvs.In ce priveste servitutrea de vedere, nu puteti amplasa ferestre decat la o distanta de 19 decimetrii intre zidul pe care se deschid aceste ferestre si proprietatea vecina.
Succes.
av.M.Hornea
ca sa va edificati solicitati un certificat de urbanism.
...de unde se solicita certificatul de urbanism ...

...cu stima !
F.F
De la Primarie, directia Urbanism.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizati de constructie pentru vecinu ana.costica ana.costica Am renovat casa parinteasca,dar un perete al casei este exact pe hotar(asa cum a fost si casa veche). la ridicarea acoperisului am trecut pe pamantul vecinului ... (vezi toată discuția)
distanta legala dintre doua case ctcristina ctcristina va rog un raspuns urgent, peretele casei mele este hotar casa vecina fiind construita acum 10 ani fara acordul cu manevrele facute in Romania ,a mea de 48 ani ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre terenuri pentru edificatie fratargujiu fratargujiu Salut tuturor. As vrea sa Va intreb care este distanta care trebuie sa fie pastrata dintre doua terenuri avand un proiect (in gand nu AC) de a construi o ... (vezi toată discuția)