avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1145 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat dureaza obtinerea terenului (tineri casatoriti)?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat dureaza obtinerea terenului (tineri casatoriti)?

de la depunerea dosarului?(terenul ptr tineri casatoriti)si daca se poate as dori sa stiu ce acte sant necesare? VA MULTUMESC...
Cel mai recent răspuns: marius-ovidiu , utilizator 20:44, 15 Mai 2010
...interesati-va la primarie...
marius-ovidiu a scris:

de la depunerea dosarului?(terenul ptr tineri casatoriti)si daca se poate as dori sa stiu ce acte sant necesare? VA MULTUMESC...

Acte: cerere, declaratie pe propria raspundere, certif de casatorie, acte de identitate
Timp: depinde daca este sau nu teren
multumesc maglas!!!
...nu te-am intrebat pe tn ovi_dragomir...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen depunere dosar cic anakarenina1 anakarenina1 Buna ziua , In cazul in care nasc pe data de 19.08.2014 si am intrat in concediu prenatal pe data de 03.06.2014 cate zile am la dispozitie legal sa depun ... (vezi toată discuția)
Familie vasiliuflorentina vasiliuflorentina sunt casatorita, am un copil de un an si sunt din municipiul tecuci.as dori sa stiu ce acte trebuie pt alocarea unui teren pt casa si daca se mai da.momentan ... (vezi toată discuția)
Declaratie notariala Dogi Dogi Buna seara,imi cer scuze de deranj... Impreuna cu sotia am depus un dosar dupa ce ne\'am casatorit ptr teren ptr tineri casatoriti,intre timp am primit acasa ... (vezi toată discuția)