avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... decizie pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

decizie pensie

Buna ziua,
Am depus la Casa de Pensii Brasov in luna septembrie 2009 dosarul pentru pensionare.Dosarul s-a respins prin Decizia R 26614/10.11.2009 pentru care am depus contestatie la Tribunalul Brasov.Pana in prezent nu am primit sentinta ,dar am scos de pe portalul instantelor de judecata urmatoarele

" 08.04.2010. Admite contestaţia formulată de contestatoarea TUDOR EUGENIA în contradictoriu cu intimata CASA JUDEŢEANÃ DE PENSII BRAªOV şi, în consecinţă: Anulează decizia nr. R 26614/10.11.2009 emisă de intimată, prin care s-a respins cererea contestatoarei de înscriere la pensie pentru limită de vârstă. Obligă intimata să emită o nouă decizie de pensionare în favoarea contestatoarei, urmare a valorificării adeverinţei nr. 564/02.09.2009 emisă de S.C. ELECTROPRECIZIA S.A. Săcele, respectiv a stagiului de cotizare desfăşurat în grupa I de muncă în perioada 16.12.1981 – 25.11.1999. Admis fond"
Rugamintea mea este sa ma indrumati ce trebuie sa fac.Sa astept sa primesc acasa sentinta ,decizia sau trebuie sa merg la casa de pensii sa ma interesez daca mi-au emis o noua decizie.?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 16:23, 12 Mai 2010
Nu se pun in executare solutii de pe portalul instantelor, totusi!
Asteptati sa vi se comunice hotararea judecatoreasca si solicitati, in scris, casei de pensii sa o puna in aplicare. Ar trebui sa emita decizie conform sentintei chiar daca vor declara recurs (si, avand in vedere dispozitivul, eu cred ca vor declara recurs).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Investirea hotararii judecatoresti lalyana lalyana Buna ziua, Am depus la Casa de Pensii Brasov in luna septembrie 2009 dosarul pentru pensionare.Dosarul s-a respins prin Decizia R 26614/10.11.2009 pentru care ... (vezi toată discuția)
Explicarea unei hotarari judecatoresti Roxana83 Roxana83 Buna ziua , tocmai am aflat pronuntarea intr-un litigiu de munca si nu inteleg in totalitate pronuntarea , mai bine zis daca am castigat reintegrarea cu ... (vezi toată discuția)
Decizie instanta perlutza perlutza Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. Mama a intentat proces firmei unde a lucrat pe motiv ca nu i-au fost platite timp de o luna in perioada ... (vezi toată discuția)