avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... termen legal pentru eliberarea certificatului fiscal
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

termen legal pentru eliberarea certificatului fiscal

buna ziua
nu pot OBTINE un certificat fiscal in judetul giurgiu unde am un teren pt ca d-na contabila este in concediu medical si nimeni nu stie cand se va intoarce!ideea e ca eu nu locuiesc acolo si nu as avea decat impotit la terenul respectiv(la care am toate chitantele de data cumpararii si pana in prezent). am depus o cerere pentru eliberare certificat fiscal! intebare:
-care este termenul legal de la depunerea cererii in care ei ar trebui sa-mi elibereze certificatul..si daca poate fi semnat si de altcineva si unde pot reclama!
Cel mai recent răspuns: MarcV , utilizator 21:14, 12 Mai 2010
Raspunsul la cerere ar trebuii sa il dea in 30 zile, in caz contrar puteti face o actiune in contencios administrativ!
Mai bine vb cu Primarul sau cu seful doamnei!
Art. 113 Cod procedura fiscala
Certificatul de atestare fiscală emis de autorităţile administraţiei publice locale
(4) Certificatul de atestare fiscală se emite în termen de cel mult două zile lucrătoare de la data depunerii cererii de către contribuabil şi poate fi utilizat de contribuabil pe toată perioada lunii în care se emite. Certificatul de atestare fiscală emis în intervalul 25 a lunii - finele lunii este valabil pe toată perioada lunii următoare emiterii. Pe perioada de utilizare, certificatul poate fi prezentat de contribuabil, în original sau în copie legalizată, oricărui solicitant.

nu inteleg ce treaba are d-na contabila cu certificatul fiscal?!?!?!
CAF-ul se intocmeste de un functionar al compartimentului de taxe si impozite locale, se verifica de catre seful de serviciu si se semneaza de catre primar.
certificatul fiscal se elibereaza in termen de 2 zile lucratoare de la data emiterii cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberarea certificatului de atestare fiscala pentru dezbaterea succesiunii cyan cyan buna seara, de unde trebuie eliberat certificatul de atestare fiscala privind impozitele in cazul in care decedatul a avut ultimul domiciliu intr-un judet iar ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala ioanatodi ioanatodi Buna ziua Am o nelamurire : certificatul de atestare fiscala ptr bugetul de stat este valabil 20 de zile lucratoare sau calendaristice? Certificatul ptr ... (vezi toată discuția)
Certificat fiscal de la vanzator constantinichim constantinichim buna ziua as dori sa intreb ce valabilitate are certificatul fiscal de la vanzatorul autoturismului? (vezi toată discuția)