avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sef punct de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sef punct de lucru

Buna ziua.
O societate comerciala are 2 angajati. Unul dintre ei este un pic mai sef si celalalt cu carca. Am cautat in cor si nu am vazut incadrare pentru sef punct de lucru. Ce imi recomandati? 121004 Director Societate Comerciala, 122403 Sef serviciu comert cu Ridicata si Amanuntul ? Va rog sa ma ajutati cu ceva sugestii.
Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 18:12, 12 Mai 2010
Daca este un punct de lucru cred ca s-ar preta 122236 - sef formatie, desi nu inteleg de ce nu folositi COR pentru profesiile pe care sunt angajati, unul dintre ei avand si atributii de coordonare.
In momentul de fata el este angajat ca gestionar. Eu vreau sa gasesc o incadrare care sa-i permita sa negocieze contracte, sa se ocupe de autorizatii, sa tina legatura cu adm financira. Sa inteleg de la dvs ca pot sa-l pastrez pe incadrarea actuala, dar sa-i modif fisa postului astfel incat sa-i prin si noile atributii?
Multumesc
Personal cred ca da. Sau puteti sa-i schimbati functia in responsabil administrativ - COR 123107.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)
Constituire garantii Qimer Qimer Se poate constitui/reține garanție pentru acei angajați care nu răspund de o gestiune anume (cum ar fi magazionerii, bucătarii șefi, ... (vezi toată discuția)
Director juridic? amrita950 amrita950 Buna ziua, Exista ocupatia de director juridic in COR? Am vazut ca tot mai multe societati folosesc aceasta incadrare. Daca este corecta aceasta functie, imi ... (vezi toată discuția)