Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

ContSters76710 
	    	Utilizator

ContSters76710 
	    	Utilizator	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

1.nu am platit polita de asigurare pentru un apartament 2.luat prin credit ipotecar de 1an si 9 luni.astazi cei de la banca si-au adus aminte de asta si vor sa o platesc. trebuie sa o platesc si pentru 3.perioada din urma sau doar din momentul de fata .
~ final discuție ~
 alexandradian_a@yahoo.com	                   

Buna ziua, 
Am un credit imobiliar, la care am facut asigurare tot la aceeasi banca si sunt la zi cu ratele, in schimb asigurarea nu am mai platit-o (am ramas ... (vezi toată discuția)
	                    alexandradian_a@yahoo.com	                   

Buna ziua, 
Am un credit imobiliar, la care am facut asigurare tot la aceeasi banca si sunt la zi cu ratele, in schimb asigurarea nu am mai platit-o (am ramas ... (vezi toată discuția)

cristina-kelemen	                   

Am acceptat, la contactarea unui operator al unei bănci, un card de credit pentru cumpărături. La ridicarea acestuia de la bancă, am avut surpriza să ... (vezi toată discuția)
	                    cristina-kelemen	                   

Am acceptat, la contactarea unui operator al unei bănci, un card de credit pentru cumpărături. La ridicarea acestuia de la bancă, am avut surpriza să ... (vezi toată discuția)

Maria Adriana Marinescu	                   

buna ziua, 
am incheiat in oct 2018 o polita de asigurare ptr locuinta ptr 12 luni, platibila in 4 rate egale in   oct 2018, ian, aprilie,iulie 2019).
 Am ... (vezi toată discuția)
	                    Maria Adriana Marinescu	                   

buna ziua, 
am incheiat in oct 2018 o polita de asigurare ptr locuinta ptr 12 luni, platibila in 4 rate egale in   oct 2018, ian, aprilie,iulie 2019).
 Am ... (vezi toată discuția)