avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... STUDENT - transfer la alta facultate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

STUDENT - transfer la alta facultate

BUNA ZIUA . AM SI EU O INTREBARE.SUNT STUDENT IN ANUL 2 LA DREPT LA UNIVERSITATEA SPIRU HARET CURS DE ZI .POT SA MA TRANSFER INCEP DIN ANUL 3 LA UNIVERSITATEA OVIDIUS CURS DE ZI? MENTIONEZ CA SUNT LA SPIRU CURS DE ZI LA CU TAXA . VA MULTUMESC PENTRU RASPUNS
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 03:02, 24 Mai 2010
Transferurile în învăţământul superior se pot face conform Regulamentelor respectivelor Universităţi.
Nu ştiu să existe un act normativ care să reglementeze acest lucru (Este autonomie universitară).
Mai intai trebuie să mergeti la Univ. Ovidius să vedeti dacă vă aprobă transferul, apoi la Spiru Haret, dacă va lasă. Ultimii nu prea cred că...
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Validare studii 'spiru haret' daniada daniada Buna ziua. Am terminat cursurile Facultatii de Limba si Literatura Romana - Univ. Spiru Haret, in 2008, la ID, cu anul de inscriere la Universitate - 2004, ... (vezi toată discuția)
Nu inteleg ordonanta guvernului nr. 10/2009 crystynuta 2 crystynuta 2 Buna ziua! Imi cer scuze daca nu am ales categoria potrivita, dar ma simt putin frustrata si nu stiu ce categorie ar fi trebuit sa aleg, potrivita situatiei in ... (vezi toată discuția)
Salariat cu diploma nerecunoscuta adela1978 adela1978 Buna ziua. Apelez la sfaturile Dvs. privind urmatoarea situatie: - cred ca toata lumea deja cunoaste scandalul diplomelor id spiru haret. - avem un ... (vezi toată discuția)