avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1031 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... intreprindere individuala - agentie de munca in ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

intreprindere individuala - agentie de munca in strainatate

Una din cerintele pentru inregistrare agentie de munca in strainatate este ca operatorul sa fie constituit conf L 31 / 1991. O intreprindere individuala se poate inregistra sau e obligatoriu SRL, SA. etc? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Iliescu , Consilier juridic 22:05, 12 Mai 2010
Daca una din conditii este ca operatorul sa fie constituit in baza Legii 31/1990, atunci este absolut necesar infiintarea unei societati comerciale...cu alegrea formei juridice..SA, SRL... Intreprinderea individuala se inregistreaza in baza altui act normativ.
PFA, Intreprinderea individuala si cea familiala sunt reglementate de OUG 448/2008. Daca este specificata legea 31/1990 atunci va trebui sa infiintati SRL, SA, SNC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum preia o intreprindere individuala un srl dragoman64 dragoman64 am un srl cu activitate comerciala magazin mixt o masina in leasing pot infiinta o intrepridere individuala cu care sa preiau srl srl urmand sa il inchid sa ... (vezi toată discuția)
Legi de urmat pentru realizarea unui magazin online nicoletaciucur nicoletaciucur Buna ziua, Intentionez sa deschid un magazin cu vanzare online. Imi puteti spune daca care sunt legile care trebuie urmate? Atat pentru partea de prelucrare ... (vezi toată discuția)
Trecerea firmei din ii in srl morar dorina morar dorina buna, va rog frumos sa imi explicati ce trebuie sa fac pentru a trece o firma de la intreprindere individuala la statutul de SRL. iar pentru a fi platitor de ... (vezi toată discuția)