avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executorii bancari sunt incadrati cu vechime in ...
Discuție deschisă în Executare silită

Executorii bancari sunt incadrati cu vechime in domeniul juridic pe cartea de munca?

Buna ziua,

As vrea sa stiu daca executorul bancar / ifn acumuleaza vechime juridica pe cartea de munca cat timp este angajat pe un astfel de post. Eram ferm convins ca raspunsul este afirmativ dar un executor bancar mi-a spus ca potrivit codurilor CAEN exista functia de executor si ca vechimea in functia de executor bancar sau executor ifn nu ar constitui vechime juridica pe cartea de munca si m-am decis sa cer parerea unui specialist.

Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Lamurire legea 287/2011 privind executorii bancari..., alexmisa alexmisa As vrea sa primesc o opinie cu privire la legea amintita in titlu, si anume, in cazul meu, am activat ca executor in cadrul unui IFN pana in 31.03.2011, avand ... (vezi toată discuția)
Recunoastere vechime studii privat vs bugetar cristiis cristiis Acum o luna am adresat o intrebare catre ANFP la care am primit un raspuns dar oarecum pe langa subiect. Incerc de mai mult timp, cu mai multe persoane ... (vezi toată discuția)
Incadrare activitate la "consultanta" Fănel Plopeanu Fănel Plopeanu Ce servicii pot fi considerate ca facand parte din activitatea de \\"consultanta\\", pentru a nu se trece la regimul fiscal de \\"microintreprindere\\"? (vezi toată discuția)