Buna,as dori sa stiu daca pot cere falimentul firmelor la care sunt asociat si administrator.La una dintre ele suntem 2asociati si amandoi avem si functia de administrator iar la cealalta numai eu am si functia de administrator.Multumesc
Decat daca firma chiar are nevoie de protectia insolventei, iar dupa ce le propuneti aceasta varianta prin notificare, ei refuza,va puteti adresa instantei dvs.singur,avand in vedere reaua lor credinta si buna dvs.credinta in administrarea firmei.Este o varianta .
Cu stima.
pe una din firme,asociata,pentru a acoperi o datorie ce o avea pe o alta societate,a emis cec in numele societatii la care sunt asociat si administrator,fara a anunta
si evident cecul a fost refuzat la plata,societatea comuna,nu avea cum sa plateasca o datorie care nu e a ei;e un motiv suficient de bun pentru a cere insolventa?
Multumesc frumos
Radiere cu datorii
cela_relly
Buna ziua.
Am un SRL , suntem 2 administratori cu drepturi egale si am depus actele pentru radiere.
Catre stat nu avem datorii. Datoriile sunt pentru neplata ... (vezi toată discuția)