avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1374 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cum se poate cataloga?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cum se poate cataloga?

Buna seara,

am urmatoarea situatie:
- intr-o alta localitate, decat cea unde se afla sediul societatii este un imobil inchiriat, unde lucreaza angajati, insa conducerea nu doreste deschiderea unui punct de lucru;
- angajatii respectivi sunt din aceea localitate si deci nu se poate face din el "locuinta de serviciu"

Ce alta variante ar mai fi, legale ca sa fie acoperire pentru acesta situatie, in cazul in care cineva s-ar interesa de cea se intampla acolo?

Multumesc.
va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locuinta serviciu - cheltuiala deductibila? Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, Daca i se da unui salariat ca locuinta de serviciu un imobil care este proprietatea asociatului acelei firme la care lucreaza salariatul, in ... (vezi toată discuția)
Casa asociatului e pe firma se declara punct de lucru? ContSters159316 ContSters159316 daca asociatiii unei firme si-au cumparat case pe banii firmei, respectivele bunuri sunt pe firma si sunt contracte de comodat intre firma si ei. dar firma ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru andreea20ro andreea20ro buna ziua,am un punct de lucru declarat la administratia financiara ca si punct secundar(deoarece am avut mai putin de 5 angajati),acum am depasit numarul de 5 ... (vezi toată discuția)