Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane

Isa  Radov 
	    	Consultant resurse umane	    

robertsega32 
	    	Utilizator

robertsega32 
	    	Utilizator	    

smeagull 
	    	Utilizator

smeagull 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 Andrei Gica	                   

Unei persoane care si-a dat demisia si a stat in preaviz in loc de 15 zile calendaristice numai 13, i se poate desface contractul disciplinar pt acest motiv?( ... (vezi toată discuția)
	                    Andrei Gica	                   

Unei persoane care si-a dat demisia si a stat in preaviz in loc de 15 zile calendaristice numai 13, i se poate desface contractul disciplinar pt acest motiv?( ... (vezi toată discuția)

Ibi88	                   

Buna seara, care este procedura de concediere disciplinara a unei salariate daca are CIM suspendat in Revisal pentru absente nemotivate? Mentionez ca s-a ... (vezi toată discuția)
	                    Ibi88	                   

Buna seara, care este procedura de concediere disciplinara a unei salariate daca are CIM suspendat in Revisal pentru absente nemotivate? Mentionez ca s-a ... (vezi toată discuția)

alinamariabrasoveanu	                   

Buna seara,
Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)
	                    alinamariabrasoveanu	                   

Buna seara,
Am urmatoarea problema: un salariat lipseste nemotivat din data de 12.12.2012, vineri 14.12.2012 am primit si inregistrat referatul, cu data de ... (vezi toată discuția)