avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanțã președințialã între douã ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanțã președințialã între douã procese

Ordonanță președințială de reintegrare în spațiu în recurs. Procesul de divorț în apel s-a încheiat, iar partea adversă nu a făcut recurs. Prin urmare nu mai este proces pe rol. Credeți că procesul de ordonanță se va opri de la sine pentru că nu mai este un proces pe rol? Desigur că voi începe partajul în aceste condiții, dar ăsta costă cam 100 de milioane și în vremurile astea nu prea îmi dă mâna să arunc pe fereastră o așa sumă.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cristian Marian , utilizator 09:16, 15 Mai 2010
Ordonanta presupune existenta unui dosar pe fond, aceasta masura fiind una provizorie.
Dar de ce de reintegrare??
Ati pierdut dreptul de folosinta asupra locuintei? Cum?
Mulțumesc pentru răspuns!
Fosta soție a schimbat yala și se lăfăie în apartamentul cu 3 camere, iar eu cu minorul stăm în chirie. În prima instanță am pierdut ordonanța din cauza lipsei de probe care să dovedească proasta relație a mamei cu copilul. De asemenea, fosta soție a mințit că am acces în apartament ceea ce era complet fals. Cum puteam să dovedesc că ea a schimbat yala? Acum am depus la dosar o serie de înscrisuri care dovedesc relația cu copilul, am făcut cerere la poliție să vină să constate schimbarea yalei. Dar, se pare că nu-mi mai folosesc la nimic.
destul de trist ceea ce spuneti..
Nu-nteleg cum o mama poate sta separata de propriul copil.
Cum v-am spus, ordonanta este o masura provizorie, dispusa in situatii de urgenta, pana la solutionarea cauzei pe fond.
Poate c-ar fi mai simplu, in calitate de proprietar sa schimbati yala.
Dar pentru asta va trebui să sparg ușa și asta poate complica lucrurile cu <<distrugere de bunuri>>, ori, pe parcursul celor doi ani de procese am ajuns la o concluzie: legea este de partea nebunilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Existã vreun artificiu pentru evitarea procesului de partaj Cristian Marian Cristian Marian Există sentință definitivă de divorț. Copilul mi-a fost încredințat mie. Eu și copilul stăm în chirie, fosta soție în ... (vezi toată discuția)
Fosta soție a schimbat yala și a solicitat atribuirea provizorie a locuinței. Îmi poate interzice accesul invocând ,,dreptul la intimitate"? Cristofir Cristofir Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca am vreo sansa sa mai locuiesc in apartamentul proprietate comuna cu fosta sotie in urmatoarele conditii, tinand cont de ... (vezi toată discuția)
Termen de judecatã la ordonanțã președințialã Cristian Marian Cristian Marian Ordonanță președințială (în recurs) de reintegrare în spațiu în timpul procesului de divorț aflat în apel. Între timp apelul ... (vezi toată discuția)