avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... autorizatie de la ITM?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

autorizatie de la ITM?

Buna ziua,

am inteles bine sau prestatorii de servicii trebuie sa obtina de la ITM o autorizatie de protectia muncii? Despre ce servicii vorbim?
Imi puteti spune mai exact despre ce este vorba?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:43, 18 Mai 2010
Da, este un formular care se completeaza la registrul comertului ..dar pentru anumite activitati este necesara autorizatia emisa de ITM

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare itm pentru ssm - pentru administratia publica locala DanielaToader DanielaToader Buna ziua, Lucrez in administratia publica locala si am o intrebare: Daca pentru autoritatile publice este nevoie de autorizare de functionare in domeniul ... (vezi toată discuția)
Autorizare itm expert contabil cu angajat ingerasmic ingerasmic Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in legatura cu urmatoarea problema:de la ITM mi s-a spus ca eu in calitate de profesie libera(expert contabil) cu 1 angajat, ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare ssm Adrian Blanaru Adrian Blanaru Buna ziua, SECTIUNEA a 4-a alte obligatii ale angajatorilor c) sa obtina autorizatia de functionare din punctul de vedere al SSM, inainte de inceperea ... (vezi toată discuția)