deocamdata nu exista vreo hot judecatoreasca de nici un fel.copilul are 6 luni si este pe numele meu nu am nici un act de casatorie am stat in concubinaj.cu mama copilului.ea in prezent lucreaza si copilul este in grija mamaei ei.pe langa asta ia si ajut pt crestere copil.ce ma sfatuiti sa fac sami imi fie mai bne legal?din partea mamei nu am drept de vizita .va multumesc
Nu este vorba de existenta sau inexistenta unei judecatoresti, ci de faptul ca simplul fapt ca luati copilul de la mama sa ii puteti afecta starea de sanatate fizica si psihica, ii puneti in pericol starea de sanatate.
Copilul fiind foarte mic ( 6 luni) nu isi poate exprima sub nicio forma vointa.Ce veti face cu el daca va plange toata ziua dupa mama sa?
da va multumesc foarte mult de indrumari nu cred ca ar afecta copilul cu ceva ca si la mine are cine sa aibe grija de el,pe langa asta nici mama copilului nu sta cu el pt ca munceste 2zile la munk una acs,mama nu se mai gandeste la copil?sau asa nu ii fce rau ciopilului ??desi are 6 luni??il creste soacra mea
Eu raman la parerea ca nu e bine.
O sa tipe soacra si se va produce scandal public.
Poate se ajunge la violente, poate cade copilul,etc...
Daca vine politia nu o sa fie bine...
va multumesc pt sfat si indrumari dle avocat lascoschi dv le ganditi la rece si in alti termeni dar am un prieten care a fct asa si nici politia nu a putut sa ii fca nimic deoarece lea pus certificatul in brate si in a doua faza la ce art as putea intra e culmea.cred.copilul meu nu am cum sa il fur.nu?mai ales ca inca nu am ajuns in instante.va multumesc