avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Magazin \"COOP\"
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Magazin "COOP"

Poate va mai aduceti aminte acele magazine de pe vremuri, numite "cooperative". as vrea sa pun in discutie posibilitatea cumpararii de catre cel care a folosit spatiul unui astfel de magazin, care ar fi reglementarea si daca beneficiaza de aceleasi conditii instituite de Legea nr. 85/1992?
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 14:00, 16 Mai 2010
Aceste magazine cred ca apartin acum Centrocoop si daca le apartin doar ei pot hotari eventuala vanzare si conditiile de vanzare. Daca at avut spatiul in locatie de gestiune sau ceva de genul asta beneficiati de un drept de preemtiune la cumpararea spatiului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea chiriasilor 112/95.og 40/99,protectia chiriasilor janos_robert janos_robert Un cetatean a locuit in spatiul primariei in calitate de chirias titular din anul 1992.....aceasta locuinta afost revendicata de proprietarul de drept in anul ... (vezi toată discuția)
Drept de preemtiune CarmenRosca CarmenRosca Buna ziua ! As dori sa stiu daca in cazul vanzarii imobilului coproprietarilor dintr-o curte cu alee comuna (cota-parte) pot beneficia de dreptul de ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere spatiu comercial cu drept de preemtiune ContSters52707 ContSters52707 In sept 2002 subscrisa SC C SRL in calitate de locatar am incheiat un contract de inchiriere a unui spatiu comercial cu SC L SRL in calitate de locator, ... (vezi toată discuția)