avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cum imi pot concedia liderul de sindicat?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cum imi pot concedia liderul de sindicat?

Daca o firma are angajati si 2 operatori PC si unul e lider de sindicat ,iar firma isi reorganizeaza activitatea poate concedia liderul de sindicat chiar daca in firma mai ramane dupa reorganizare un post de operator PC?Nu este o modalitate de a scapa de lider?...daca in firma ar fi fost doar un post de operator PC si ar fi fost desfiintat atunci era alta poveste
Cel mai recent răspuns: arhontele , utilizator 22:35, 16 Mai 2010
Sunt foarte multe criterii prin care puteti sa alegeti intre ei.
Cum ar fi?
1.Desfiinatarea locului de munca nu "tine".
2.Necorespundere profesionala nu "merge".
3.Nu a avut sanctiunii disciplinare.
4.Locul de munca al liderului de sindicat se pastreaza si dupa reorganizarea judiciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectie lider grupa sindicala arhontele arhontele Sindicat simplu fara personalitate juridica si reprezentativitate ,dar cu 50 de membri ....Daca acesta este afliat la un sindicat cu personalitate juridica ... (vezi toată discuția)
Lider sindical cu probleme Mihai-Daniel Mihai-Daniel Am o speta delicata privind un lider sindical. In urma unor schimbari de structura, o reorganizare in cadrul unei societati cu capital integral de stat un ... (vezi toată discuția)
Concediere lider sindicat ionigeo ionigeo Lucrez intr-o unitate scolara. Sunt lider de sindicat, dar nu sunt cadru didactic. In urma restructurarilor, pot fi dat afara? Multumesc. (vezi toată discuția)