avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Structura metalică pentru a depozita mobila second ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Structura metalică pentru a depozita mobila second hand

Buna ziua.
Dorim sa facem o hala din tabla pe structura metalică pentru a depozita mobila second hand. Și nu știm cum sa o declaram, spațiu de depozitare, hala de depozitare, garaj sau atelier. Părerile sunt diferite de la “specialist la specialist”. Ar fi cică diferența la aprobările/avizele necesare pentru autorizația de construire. La care ar fi cea mai simpla procedura?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Joi, 22 Octombrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:15, 22 Octombrie 2020
Trebuie intocmit un proiect de catre o firma autorizata. Este vorba de o constructie metalica pentru depozit. Proiectul are regim de avizare in functie de utilitati instalate si felul depozitarii. Avizul ISU-pompieri este necesar.
In baza proiectului se obtine autorizatie de ctie.
La punerea in funtiune poate fi necesara autorizatie sanitara, autorizatie ssm de la ITM si aviz/ autorizatie de mediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)
Autorizatie pompieri downlower2001 downlower2001 Buna ziua!Doresc sa aflu care este diferenta dintre aviz pompieri si autorizatie pompieri.Stie cineva daca pentru o cladire cu destinatia de ... (vezi toată discuția)
Ar fi posibila amenajarea unei bucătarii profesionale la demisolul casei mele cu livrări la domiciliu? Adrian Ovidiu87 Adrian Ovidiu87 Buna ziua , Dețin un spațiu la demisolul casei mele ( aproximativ 120 mp ) Ar fi posibila amenajarea unei bucătarii profesionale care sa funcționeze ... (vezi toată discuția)