avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aprobari punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aprobari punct de lucru

buna,va cer ajutorul in urmatoarea problema: sotul meu nu obtine venit (a fost somer,s-a terminat si ordonanta si acum e pe liber).Avem ceva bani pusi deoparte si o casa in constructie la tara intr-o zona in care se construieste foarte mult.Ne-am gindit sa deschidem o firma prin care sa vindem materiale de constructii.Sediul firmei sa fie in apart.de la bloc iar punctul de lucru in una din camerele casei in constructie.Am intelesc ca pentru sediul social se acorda autorizatia de mediu samd de principiu doar prin simpla stampilare dar in cazul punctului de lucru cum se obtin aprobarile? Vine cineva si verifica spatiul sau care sunt conditiile obligatorii de indeplinit.Camera respectiva are geamuri,usa,dar nu este tencuita pe interior.
Multam anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Romică Stoica , Consilier juridic 20:52, 1 Aprilie 2007
am raspuns, nu se da autorizatie de mediu, decat pt. produse periculoase;)
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprobari punct de lucru mesteruana mesteruana buna,va cer ajutorul in urmatoarea problema: sotul meu nu obtine venit (a fost somer,s-a terminat si ordonanta si acum e pe liber).Avem ceva bani pusi deoparte ... (vezi toată discuția)
Expirare autorizatie constructir florin42 florin42 Acum 3 ani , am obtinut o autorizatie de constructie pe doi ani , anul trecut am prelungit autorizatia ,casa are geamuri usa de intrare e zugravita in exterior ... (vezi toată discuția)
Autorizatii si conditii caen 4520 brendissima brendissima pentru activitatea caen 4520 trebuie obtinute autorizatii speciale (mediu etc)? este vorba despre schimb ulei, in principiu, la masini..... de asemeni, ... (vezi toată discuția)