avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... abonament abuziv
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

abonament abuziv

am avut un contract cu o firma de telefonie nationala an care a fost inclus si internetul.Cand a expirat contractul nu am mai vrut sa-l prelungesc dar am platit normal cum era factura .An luna noembrie pe data de 4 am incheiat un contract cu o sc care ne-a oferit tel cablu si net la un pret mult mai bun. Anainte de aceasta data i-am sunat si le-am cerut sa opreasca serviciile,ceea ce nu au facut si au continuat sa-mi trimita factura inclusiv pe luna decembrie .Acum m-au dat la o firma de recuperari ,este corect, cum ma pot apara?Multumesc
Cel mai recent răspuns: smeagull , utilizator 12:29, 17 Mai 2010
1. Spuneti-le ca nu aveti contract cu firma respectiva, contractul a expirat.
2. Nu le mai raspundeti la telefon.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Protectia consumatorului - contract cu tarife crescute luna de luna cucuvea cucuvea LA MULTI ANI buna ziua am avut un contract incheiat cu o firma care a expirat in 2010 nu stiu exact luna dar nu cred ca e inportant ca ei m_au contactat ... (vezi toată discuția)
Probleme cu firma de cablu serbanitza serbanitza buna ziua,cumnatul meu a locuit pt. o perioada la un bun prieten de al sotului meu, fara contract de inchiriere .Cumnatul a facut contract cu o firma de cablu ... (vezi toată discuția)
Prelungirea contractului fara instiintare andrei256 andrei256 Va rog sa ma ajutati in solutionarea problemei mele. Am avut contract cu [editat] din 16.06.2007, pentru cablu si internet, pt un an de zile. In 4.12.2007, am ... (vezi toată discuția)