avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... prima de vacanta
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

prima de vacanta

Sunt functionar public la o primarie de comuna, am si eu o intrebare daca nu deranjez.Noi functionarii mai primim prema de vacanta inaintea plecari in concediul de odihna.Cu multumiri .Astept un raspuns.:(
Cel mai recent răspuns: Darie Tudor , utilizator 19:37, 17 Mai 2010
Conform legii 188/1999, da. Sfatul meu este sa o luati cat mai repede, pana nu-si aduce aminte dl Boc de ea si o taie din lista...=D>
Cf. art. 48 alin. (2) din Legea unica a salarizarii: (2) Prevederile din actele normative referitoare la detasare, delegare si mutare, acordarea concediilor, a primei de vacanta, la cheltuieli de transport, cheltuieli cu cazarea si locuinta raman in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prime de vacanta carmenssilva carmenssilva Primesc toti bugetarii prime de vacanta in 2010, sau numai parlamentarii? In baza carei hotarari? (vezi toată discuția)
Prima de vacanta - functionari publici diamond diamond Aş dori să aflu dacă prima de vacanţă pentru funcţionarii publici este reglementată de Legea nr. 330/2009; temeiul legal (vezi toată discuția)
Prima de vacanta crimea crimea Sunt functionar public la o primarie si intrebarea mea este daca in anul 2010 la plecarea in concediu de odihna vom mai beneficia de prima de vacanta (vezi toată discuția)