avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... s-a pierdut chitanta cu care s-a achitat o amenda...ce ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

s-a pierdut chitanta cu care s-a achitat o amenda...ce fac?

in urma unui proces verbal s-a primit o amenda...s-a achitat in 2005 dar la primarie s-a trimis o instiintare din partea politiei cum ca acel proces verbal cu amenda aferenta nu este achitat. am trimis o copie a chitantei acolo unde am fost indrumat si credeam ca se va rezolva. in 2006, ghinion, acelasi proces verbal apare la pimarie si din nou amenda era neachitata. din pacate am pierdut chitanta si nu am cum sa mai demonstrez ca acea amneda afost achitata. nu am de gand sa mai dau inca 1000 de lei pt incompetenta lor. ce fac?
Cel mai recent răspuns: FLORIN RADU , Avocat 18:06, 17 Mai 2010
cereti o copie la institutia la care ati platit amenda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda platita la agentul de circulatie in 2011, executare silita in 2015 - heeelp luc1kws luc1kws Buna ziua, va cer ajutorul legat de o amenda achitata la agentul de circulatie in Prahova, in 2011. atunci stiu ca agentul mi-a spus ca nu mai e necesar sa ... (vezi toată discuția)
Instiintare anaf pentru o amenda deja achitata Santon Santon Am o amenda rutiera din acum 4-5 ani pentru care ANAF Sector 5 m-a instiintat ca o am datorie. Am gasit chitanta doveditoare a platii acelei amenzi cu numarul ... (vezi toată discuția)
Am pierdut chitanta cu care am achitat o amenda de circulatie mfrincu mfrincu cum se procedeaza in cazul in care am pierdut chitanta cu care am achitat o amenda de circulatie, nu am trimis copie dupa chitanta la organul emitent si cind ... (vezi toată discuția)