avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 152 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Cărţi. Interesante, de ... Exista in Romania Ebook?!
Discuție deschisă în Cărţi. Interesante, de recomandat, topuri...

Exista in Romania Ebook?!

Buna Dimineata,

Este cineva gentil spre a-mi indica un link unde as putea achizitiona Ebook din Romania?
Mi precis CP si CPP Roman in versiune Ebook. ( Codul penal. Codul de procedura penala. Actualizat la 10 ianuarie 2010 )#-o

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Iulian Braniste , utilizator 04:57, 18 Mai 2010
Răspunderea penală a funcţionarului public Editia a treia revazuta si adaugita, un alt titlu care imi atrage atentia si as vrea sa o am!
=D>
Oare e posibil?! Mahh...am dubiile mele. Si totusi o speranta m-a determinat votez si eu ptr prima data in viata mea :"> , l-am votat pe Basescu ;) !
Din intimplare treceam pe linga Consulat ( Bine ca din intimplare trec in fiecare zi ) si era asa o mare ingramadeala, ma gindeam ce s.o vinde?! Ce sa se vinda?! Afara, prostie, influenta si iluzii desarte. Inauntru, liniste si ordine! :P

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce parere aveti despre candidatii la prezidentiale ? davidpaulclaudiu davidpaulclaudiu https://www.youtube.com/watch?v=APuRJMTbEhE Raspuns pentru Alex C. : Traiesc intr-o tara libera, democrata care imi asigura prin drepturi sansa de a ma ... (vezi toată discuția)
Am votat sau nu la referendum 2012 freeanifer freeanifer Consider interesanta situatia fiecaruia. Eu de exemplu peste 15 minute ma duc sa votez. Invit pe cei care doresc sa spuna daca au votat sau nu vor vota sau ... (vezi toată discuția)
Cu cine votati ? Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul cu cine ati votat a fost admis , inseamna ca si topicul cu cine votati este permis . ... (vezi toată discuția)