Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane

Valeriu TUDOR 
	    	Consultant resurse umane	    

FLORIN VASILIU 
	    	Consultant resurse umane

FLORIN VASILIU 
	    	Consultant resurse umane	    

~ final discuție ~
 Tinaya	                   

Lucrez la o firma de aproape 2 ani de zile,iar in decursul zilei de ieri am avut frumoasa surpriza sa fim anuntati ca firma se va inchide din motive ... (vezi toată discuția)
	                    Tinaya	                   

Lucrez la o firma de aproape 2 ani de zile,iar in decursul zilei de ieri am avut frumoasa surpriza sa fim anuntati ca firma se va inchide din motive ... (vezi toată discuția)

popescuion65@yahoo.com	                   

Sunt asistenta medicala la medic de familie.
As dori sa stiu daca este posibil (legal) ca la intoarcerea din concediul de crestere a copilului in virsta de ... (vezi toată discuția)
	                    popescuion65@yahoo.com	                   

Sunt asistenta medicala la medic de familie.
As dori sa stiu daca este posibil (legal) ca la intoarcerea din concediul de crestere a copilului in virsta de ... (vezi toată discuția)

freerobert	                   

buna ziua.am lucrat la o firma si sa desfiintat postul pe  care aram incadrat.as dori sa stiu cum se calculeaza lichidarea si daca pe o perioada de 6 luni se ... (vezi toată discuția)
	                    freerobert	                   

buna ziua.am lucrat la o firma si sa desfiintat postul pe  care aram incadrat.as dori sa stiu cum se calculeaza lichidarea si daca pe o perioada de 6 luni se ... (vezi toată discuția)